Αρχική σελίδα » Επικοινωνία & Πρόσβαση

Επικοινωνία & Πρόσβαση

Επικοινωνία

Για πληροφορίες σχετικές με την εισαγωγή φοιτητών, εξετάσεις, βαθμούς μαθημάτων, καταβολή διδάκτρων κ.λ.π. αλλά και για το Εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματέα, κ. Σπυριδούλα Ευθυμίου.

Εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης, τμήμα ΜΙΘΕ Πανεπιστημίου Αθηνών
Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, Άνω Ιλίσια, Τ.Κ. 15771
 
αρ. τηλ.:           (+30) 210 727 5506
αρ. φαξ:           (+30) 210 727 5504
e-mail:             sefthim[at]phs.uoa[dot]gr
 
 Η γραμματεία δέχεται τους φοιτητές κάθε Τρίτη από τις 11 π.μ. ως τις 3 μ.μ. στο Εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης.
 

Πρόσβαση

Η Πανεπιστημιούπολη έχει τρείς εισόδους-πύλες: την κεντρική είσοδο Ούλοφ Πάλμε, την πύλη Καισαριανής και την πύλη Ζωγράφου. Η διέλευση των τροχοφόρων από τις πύλες της Καισαριανής και του Ζωγράφου γίνεται κατά τις ώρες 7.00–9.30 και 14.00 – 16.00, ενώ από την κεντρική πύλη της Ούλοφ Πάλμε όλο το 24ωρο.

Το τμήμα ΜΙΘΕ (σημείο A) και το εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης (σημείο Β) βρίσκονται 20 μέτρα από την κεντρική είσοδο, ενώ οι αίθουσες μαθημάτων (σημείο C) απέχουν 600 περίπου μέτρα από αυτήν. Επίσης, υπάρχει πρόσβαση για πεζούς από τα Ιλίσια, ιδιαίτερα κοντά στις αίθουσες μαθημάτων.

 

 

Συγκοινωνία

Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται οι γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν τη μετάβαση στους χώρους του ΠΜΣ (Τμήμα ΜΙΘΕ, εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης και αίθουσες μαθημάτων), καθώς και η καταλληλότερη στάση.

250 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΤ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (ΚΥΚΛΙΚΗ) Για το τμήμα ΜΙΘΕ και για το εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης: στάση ΠΥΛΗ. Για τις αίθουσες μαθημάτων: στάση 6η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ.
Ε90 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ EXPRESS)  Για το τμήμα ΜΙΘΕ και για το εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης: στάση ΠΥΛΗ. Για τις αίθουσες μαθημάτων: στάση 6η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ.
221  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) Για το τμήμα ΜΙΘΕ και για το εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης: στάση 2η ΣΧΟΛΕΙΟ.
Για τις αίθουσες μαθημάτων: στάση και 6η ΙΛΙΣΙΩΝ.  
220  ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) Για τις αίθουσες μαθημάτων: στάση  και 6η ΙΛΙΣΙΩΝ.  
140 ΠΟΛΥΓΩΝΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ Η γραμμή αυτή εξυπηρετεί πολλές περιοχές της Αθήνας. Η πιο βολική στάση είναι η ΦΟΙΤΗΤ.ΕΣΤΙΑ, που βρίσκεται περίπου 500 μέτρα από το τμήμα ΜΙΘΕ και για το εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης και 700 περίπου μέτρα από τις αίθουσες μαθημάτων.
224 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Για το τμήμα ΜΙΘΕ και για το εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης: στάση ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
732 ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ. ΠΗΓΗ Για το τμήμα ΜΙΘΕ και για το εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης: στάση ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Προσοχή: μόνο στην ροή από Τέρμα προς Αφετηρία)
2 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Για το τμήμα ΜΙΘΕ και για το εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης: στάση ΤΕΡΜΑ (ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ) (Προσοχή: μόνο στη ροή από Άνω Κυψέλη προς Καισαριανή)